Bel: 06 266 86 266

CNC-freesmachine

Bijzonder staaltje freeswerk

De CNC-freesmachine...

Een SCM Record 130 CNC-freesmachine zorgt voor al het maatwerk wat niet rechthoekig van vorm is dan wel nog voorzien moet worden van uitsparingen, bijzondere kantvormen en/of boringen. Onze freesmachine kan de maximale plaatmaat aan van 3100 x 1250 mm.

Hoog materiaal rendement

In onze werkvoorbereiding gebruiken wij optimalisatie en nesting software. Wat leidt tot een hoog rendement aan bruikbaar plaatmateriaal. Via ons draadloos netwerk worden de opdrachten rechtstreeks naar de machines gestuurd., zodat overschrijffouten worden voorkomen.

Tal aan mogelijkheden

Hoeksystemen een hoge productiecapaciteit en een hoge zaagkwaliteit. Al uw wensen voor producten op maat kunnen makkelijk vervuld worden.

Snel en nauwkeurig

Moderne computergestuurde zaagmachines zagen al uw plaatmaterialen snel op maat. Een geavanceerd laad- en lossysteem zorgt ervoor dat het plaatmateriaal gemakkelijk verplaatst kan worden.

Grote afmetingen

Grote afmetingen plaatmateriaal kunnen bij Comake op maat gezaagd worden. Zo kunnen onze Gabbiani zaagmachines tot 4500 bij 2200 mm plaatmateriaal verwerken! De draaitafel draait moeiteloos pakketten tot 1000 kg om voor de juiste zaagsnede.

Frezen

Ander maatwerk dan rechthoekig verzorgen wij voor u op onze CNC-freesmachine. Wij zetten uw CAD tekeningen om in de machinetaal van onze freesmachines. Ook kunt u een prototype of een schets met maten aanleveren, waarna wij het tekenwerk voor u verzorgen.

Uw maatpanelen kunnen we voorzien van:

  • Schroefgaten
  • Randbewerkingen
  • Openingen
  • Messing & groef

Geïnteresseerd?

Sluit Menu